Soha nem volt még ilyen könnyű népszerűségre szert tenni.

Népszerűség alatt nem a világhírnévre gondolok, hanem arra, hogy a cégedet ismeri a célközönséged és erős vásárlói közösség vesz körül.

petkovics-alexandra-ertekesitesi-es-linkedin-specialista-b2b-piacon-22
petkovics-alexandra-ertekesitesi-es-linkedin-specialista-b2b-piacon-1

De akkor mégis, mi lehet a megoldás?

Személyes és céges márkaépítés B2B piacon:

Olyan önazonos és konzekvens online jelenlét, amellyel a saját iparágad megkérdőjelezhetetlen szaktekintélyévé válsz, amellyel eljutsz a célközönségedhez és amellyel hatással tudsz lenni a piac alakulására.

A képlet rendkívül egyszerű: használd a LinkedInt. Ha te is a B2B piac résztvevőjeként dolgozol a mindennapokban, akkor szinte garantált, hogy a célközönséged megtalálható a LinkedInen hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

Ha van a csapatban értékesítő kolléga, akkor tanulják meg ők jól használni a LinkedInt, ha még nincs ilyen csapattag, akkor tanuld ki te magad, hogyan érhetsz el és hogyan profitálhatsz a LinkedInből. Nagyon egyszerűen hangzik, nem?

nyil 1 kicsi 3

Miért a LinkedIn?

Értékesítőként, cégvezetőként, ügyvezetőként a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz, ha figyelmen kívül hagyod a LinkedInt és az általa kínált lehetőségeket. Ezen a felületen a felhasználók nyitottak és keresik a jobbnál jobb üzleti lehetőségeket, így biztosíthatlak, hogy roham sebességben tud felépülni a személyes és céges márkád.

A LinkedIn különlegessége abban rejlik, hogy közvetlen bejárást biztosít neked hazai és nemzetközi szinten a döntéshozókhoz, ezáltal felgyorsíthatók az értékesítési folyamataid, mindezt úgy, hogy organikusan, fizetett hirdetés nélkül érsz el azonnali eredményeket.
stroke
szandika image22 043
petkovics-alexandra-ertekesitesi-es-linkedin-specialista-b2b-piacon-23

Miben lehetek a segítségedre?

Mielőtt bármibe is belekezdünk, fogunk tartani egy 30 perces meetinget, hogy pontosan lássam, mi a célod, mit szeretnél elérni és ennek megfelelően tudok neked utat javasolni a közös munka leghatékonyabb kivitelezésére.

„Mindenkinek ilyen partnert kívánok.

Alexandrával az első perctől fogva remek és konstruktív az együttműködésünk. Szeretjük a blog oldalunkra írt cikkeit. Utána megy, kidolgozza és jó érzékkel közelíti meg az adott témákat.”

Bender Gábor, a Triarco Group tulajdonosa

Mit várhatsz tőlem a közös munka során?

Az együttműködésünk alatt kialakítjuk a LinkedIn profilodat (személyes és/vagy céges), és elkezdjük alkalmazni a célközönségednek szóló kommunikációs stratégiát, illetve segítek beépíteni a mindennapi rutinodba a network stratégia elemeit. Megacélozzuk a szakértői státuszod és folyamatosan bővítjük a kapcsolati hálód.

Az egyik mottóm: Mindig mindenre van megoldás. Így ennek tükrében tevékenykedem, megoldás fókusszal és precizitással.
petkovics-alexandra-ertekesitesi-es-linkedin-specialista-b2b-piacon-11

Töltsd le ingyen a „Hogyan lesz egy lájkból tényleges vásárló” című e-bookomat!

Mit szólnál hozzá, ha egy lájk több tíz, vagy akár több százezer, esetleg néhány millió forintot jelentene számodra?

Az e-bookban konkrét válaszokat kapsz arra, hogyan realizálható tényleges bevétel egy közösségi média oldalon kapott lájkból. A válasz e-bookként landol egyenesen az email fiókodban.